onsdag den 5. september 2012

Nu er det nu...

Jeg vil til at blogge! Altså sådan rigtigt. Ikke længere bare guffe i mig af alt det der findes rundt omkring i blogland, men også selv bidrage med noget. 
Ikke fordi jeg syntes man SKAL have sin egen blog for at læse andres, men fordi jeg føler for det. Jeg vil bruge bloggen som mit fristed i en tid hvor eksamen på eksamen hænger mig over hovedet. Her vil jeg dele alle de små fantastiske øjeblikke jeg ellers er tilbøjelig til at glemme at forevige. 

De næste 6 måneder bliver uden tvivl meget hårde og lange, men på den anden side venter en færdig professions bachelor i pædagogik og jeg ser frem til officielt at kunne kalde mig pædagog! - Ikke fordi jobmarkedet buner af ledige stillinger og ikke fordi det var drømme uddannelsen, men fordi det snart er på tide at lukke kapitlet som "pædagogstuderende".

Overspringshandlinger og gode undskyldninger er pt. venner af mig som bringer stor frustration, men så på den anden side går det faktisk altid bedst når jeg lige inden deadline når at aflevere opgaven. Jeg bilder mig selv ind at jeg arbejder bedst under pres når adrenalinen pumper, men er det mon sundt??

Jeg har hvert fald lovet mig selv at når bachelor skrivningen sætter ind, skal der andre boller på suppen!!

Det var alt for nu, jeg vender snart tilbage..

---Ninett---
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar